Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrátená láska: Opatrovateľka (57) spávala s tínedžerom (16)!

Richesová zviedla mladého chlapca
Richesová zviedla mladého chlapca (Zdroj: dreamcatchersforabusedchildren.com)

DEVON - Hoci bola vydatá, našla si milenca, a to nie hocijakého. Päťdesiatsedemročná Jane Richesová zalovila v mladých vodách a nabalila si tínedžera, ktorého opatrovala. Teraz sa za svoj nehanebný čin zodpovedá pred súdom.

Obvinená priznala, že s chlapcom sa najprv len bozkávala a držali sa za ruky, keď venčila psa. Prvýkrát sa s ním vyspala na jeho šestnáste narodeniny. Pozerali spolu film, keď to na nich došlo počas jednej vášnivej scény. "Bol to nadržaný mladý muž. On spravil prvý krok, keď sa ma dotkol," opisuje milostné momenty Richesová.

Odvtedy si dvojica užívala sex pravidelne. Staršej žene okrem nízkeho veku svojho amanta neprekážal ani fakt, že v tom čase bola vydatá za vojaka. "Veľmi som ho milovala a on sa do mňa tiež zamiloval," bránila zvrhlý vzťah opatrovateľka na súde. Momentálne čelí obvineniu zo sexuálneho zneužitia neplnoletej osoby.

Richesová mala pre mladších chlapcov vždy slabosť. Ešte pred touto aférou mala údajne pomer s ďalšími štyrmi, ktorých strážila. Sama to ale popiera.O prípade informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu