Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Prostitútka na adresu Obamovej ochranky: Sú to idioti!

Spoveď v štúdiu W Radia Zobraziť galériu (2)
Spoveď v štúdiu W Radia

BOGOTA - Prostitútka, ktorá v Kolumbii vyvolala škandál ohľadom agentov americkej vládnej tajnej služby sa vyjadrila, že v onú osudnú noc by nemala žiaden problém získať citlivé informácie o prezidentovej bezpečnosti.

 

Ľahšia deva z Kolumbie tvrdí, že spoločne ďalšími asi 20 prostitútkami robili spoločnosť dvanástim Obamovým agentom. Bolo to v noci pred príletom prezidenta do Kolumbie, kde sa konal celoamerický summit. S jedným agentom mala stráviť päť hodín a práve kvôli hádke ohľadne platenia za poskytnuté „služby“ sa škandál nakoniec prevalil.

"Ten muž celú noc spal," povedala Dania Londonová Suárezová. "Keby som chcela, tak sa môžem prehrabať vo všetkých jeho dokladoch, peňaženke, kufríku," tvrdí. Na agentovu obhajobu uviedla aspoň to, že muž sa o svojom povolaní vôbec nezmienil a ani v jeho izbe nebolo nič také, čo by o tom, že je agent svedčilo.

Poznamenala ale, že agenti zapojení do aféry sú blázni, ak sa majú starať o Obamovu bezpečnosť a pritom pripustili niečo takéto, "Keď som povedala, že zavolám políciu, aby mi zaplatili, a im to nevadilo, neuvedomili si závažnosť problému?" pýta sa prostitútka v rozhovore pre kolumbijskú rozhlasovú stanicu W Radio.

Prostitútka na adresu Obamovej
Zobraziť galériu (2)

Suárezová tiež tvrdí, že ju nekontaktoval žiadny americký vyšetrovateľ. "Ak sú agenti tajnej služby idioti, čo sú potom vyšetrovatelia?" poznamenala v rozhovore.

Dnes podľa jej spovede už všetko ľutuje. Keby vraj vedela, že jej zákazník je americký agent, nikdy by sa o peniaze nehandrkovala verejne. "Môj život je prakticky v troskách," povzdychla si. "Moje meno je pošpinené," dodala žena, ktorej fotografie z Facebooku už nejaký čas kolujú internetom.

Matka deväťročného chlapca po afére radšej opustila Kolumbiu. Svoje obchodné zručnosti ale nezaprela. Pripustila ale, že by svoj príbeh rada predala a bola by tiež ochotná zapózovať nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu