Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Další brutálny útok Róma: Napadol muža s dvojročným chlapcom v kočíku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA/BRATISLAVA - Krutých útokov Rómov v Česku neúnosne pribúda. Tentokrát opitého a zrejme aj sfetovaného Róma neodradil ani kočík s batoľaťom a surovo zaútočil na jeho otca.

V centre mesta Žatec sa konalo zhromaždenie za zachovanie mestskej nemocnice, ktoré neustále prerušoval nespratný Róm. Mladý otecko dvoch detí Jiří  Velechovský (29) ho žiadal, aby sa stíšil. Táto prosba agresívneho Róma vyprovokovala natoľko, že na mladíka okamžite zaútočil. Jiří sa po rane päsťou zvalil na zem a s ťažkým otrasom mozgu skončil v nemocnici.

"Čakal som s kočíkom s dvojročným synom na manželku, ktorá bola s dcérou v obchode. Zaujala ma diskusia týkajúca sa osudu mestskej nemocnice,  ktorá tam prebiehala. Ten Róm ju rušil nezmyselnými výkrikmi. Požiadal som ho, aby bol tichšie, že nepočujem. Čo bolo ďalej, neviem. Prebral  som sa až v nemocnici," opísal pre Blesk Jiří nepríjemnú skúsenosť.

Podľa svedkov agresor rušil zhromaždenie už dlhšie. "Niekto mu povedal, aby počkal na diskusiu, ale on neustále niečo nespokojne vykrikoval. Potom som videla, ako do toho muža strčil. Napadnutý kúsok ustúpil, ale v tom dostal ranu priamo do tváre. Okamžite sa zvalil na zem," popísala útok svedkyňa. Útočníka mali hneď po otrasnom čine zadržať, polícia to však nepotvrdila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu