Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena v rokoch zviedla tínedžera: Útek cez okno a sex v džípe!

Odsúdená Susan Millmanová
Odsúdená Susan Millmanová (Zdroj: famezine.net)

GRIMSBY - Sex s maloletým chlapcom sa jej vypomstil. Susan Millmanová zviedla pätnásťročného tínedžera a teraz si za to odpyká zaslúžený trest vo výške osemnásť mesiacov.

Millmanová, ktorá je už dlhé roky vydatá, je podľa všetkého pekný kvietok. Podľa súdnych dokumentov totiž viacerým chlapcom ponúkala sex cez webkameru. Lákala ich tak, že si nadvihovala tričko a ukazovala im svoje prsia. Jeden z nich pokušeniu nakoniec podľahol.

Neukojená nymfomanka sa so svojím mladistvým milencom zoznámila na Facebooku. Krátko nato ho začala bombardovať komplimentmi o tom, že dobre vyzerá a posielala mu sms správy so sexuálnym podtónom. Vzťah po čase nabral intímny charakter, keď jeden večer spomínaný tínedžer vyliezol cez okno izby von, aby sa mohol stretnúť so svojou "láskou". Dvojica väčšinou súložila v jej džípe.

Susan obvinenia z udržiavania nezákonného pomeru s maloletou osobou poprela. Vraj sa s chlapcom "iba bozkávali". Sudcu však jej obhajoba neobmäkčila a poslal ju za mreže na rok a pol. Okrem toho jej udelil doživotný zákaz práce s deťmi a na desať rokov ju umiestnil na zoznam sexuálnych delikventov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu