Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nymfomanka nútila vysileného muža súložiť 36 hodín!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: healthylifecarenews.com)

MNÍCHOV - Takmer dvojdňový sexuálny maratón čakal na Afričana (31), ktorý sa v Mníchove zoznámil so 47-ročnou ženou. Popri spoločnej ceste autobusom si dohodli rande, ktoré však nakoniec mužovi vohnalo slzy očí. Ukojiť nymfomanku bolo totiž nad jeho sily.

Rozvášnená žena zamkla všetky dvere a schovala kľúče, aby si svoju obeť poistila. Našťastie sa mužovi po jeden a pol dni predsa len podarilo utiecť. Plačúceho ho na ulici našli náhodní okoloidúci. Keď im porozprával celý príbeh, pomohli mu zavolať políciu, napísal web 20min.ch.

Na prekvapenie mužov zákona ich Afričan zaviedol k starej známej firme. V polovici apríla sa pred touto ženou zachránil muž len tým, že utiekol nahý na balkón. Keď policajti prišli po vysvetlenie, otvorila im nahá a vyžadovala skupinový sex v trojici.

Aj tento raz nymfomanka otvorila len v Evinom rúchu, čo jej však nebolo nič platné. Policajti ju previezli na psychiatrickú kliniku, kde poskytla vyšetrovateľom vskutku originálne vysvetlenie. Sexuálnu agresiu v nej vraj vzbudili nenaplnené materinské pudy a chcela rýchlo otehotnieť. Teraz je podozrivá z nútenia k sexu a obmedzovania osobnej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu