Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zubár chcel upokojiť vyplašenú pacientku (11): Údajne jej vsunul prst do...

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BENEŠOV - Šokujúcim obvineniam čelí stomatológ Pavel S. Podľa žaloby má na svedomí až tri pohlavné zneužitia svojich malých pacientov. Hoci sa bráni, že všetko je vymyslené, odborník uňho zistil sexuálnu deviáciu.

Pavel (56) bol primárom stomatologického oddelenia v českom Benešove. Predvlani vyšetroval 11-ročné dievčatko, ktoré sa však možného zákroku bálo a bolo vystrašené. Lekár ho vraj chcel upokojiť a odviedol ho do jednej z miestností nemocničného zariadenia.

Tam dievčinu podľa žaloby donútil, aby sa vyzliekla a začal ju "vyšetrovať." Prehmatal jej slabiny na nohách, prsia, podpažie a tiež jej údajne strčil prst nielen do vagíny, ale aj do zadku.

Nie je to jediné obvinenie na jeho adresu. V ten istý deň mal vyšetrovať aj súrodencov, sedemročného chlapčeka a dievčatko. Oboch vraj ohmatával, chlapcovi podľa jeho matky chytal prirodzenie.

Lekár hovorí, že všetko je lož. Odborník, ktorý ho počas procesu vyšetroval, však uňho zistil sexuálnu deviáciu. Má ísť o nezrelého, patologicky sexuálne agresívneho jedinca, ktorého priťahujú veľmi mladé objekty.

Dnes mal v prípade padnúť rozsudok, ale sudca rozhodol, že sa tak stane až v polovici apríla.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu