Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Doktor perverzák: Rakovinu liečil saním bradaviek a elektrošokmi!

Zvrhlá dvojica
Zvrhlá dvojica (Zdroj: walesonline.co.uk)

SWANSEA - Sedemdesiatsedemročný invalid Reginald Gill sa vydával za falošného lekára, pričom počas svojej praxe používal veľmi zvláštne liečebné metódy. Pacientkám s rakovinou napríklad "pomáhal" tak, že ich zneužíval. Trestu sa nevyhne.

Gillovi sa pomerne dlhú dobu podarilo úspešne predstierať, že je bývalý doktor britskej armády. Spolu so svojou tridsaťpäťročnou ženou Leilou si zriadil v dome ordináciu alternatívnej medicíny. Dvom pacientkám zámerne diagnostikoval nádorové ochorenie, aby ich mohol liečiť. Jednej z nich povedal, že pomôže, ak jej bude olizovať prsia a sať bradavky. K uzdraveniu mala dospieť aj elektrickými šokmi.

Ženám sa však tieto alternatívne metódy príliš nezdali, tak zašli za ďalšími, tentokrát už skutočnými odborníkmi. Tí im povedali, že žiadnou rakovinou netrpia.

Perverzného starca polícia obvinila z napadnutia, sexuálneho zneužitia a podvodu. Minulý týždeň ho súd vo waleskom meste Swansea uznal vinným a poslal za mreže na päť rokov. Jeho manželka si odsedí šesť mesiacov.

"To, čo urobili, je opovrhnutiahodné. Pacientkám spôsobili ťažkú psychickú ujmu, pretože im tvrdili, že trpia smrteľným ochorením. Vystavili ich tomu len preto, aby uspokojili svoje choré sexuálne chúťky," uviedol prokurátor Huw Rees po vyhlásení rozsudku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu