Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka baletu zviedla žiaka: Najprv dotyky, potom vášnivé bozky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ballet-steps-of-shannon.com)

TEMEŠVÁR - Škola v rumunskom Temešvári rieši sexuálny škandál. Mladá učiteľka baletu sa tam totiž bozkávala so svojím zverencom. Z ich schôdzky dokonca existuje videozáznam, ktorý to dokazuje.

Video malo byť natočené v telocvični národnej opery. Je na ňom zachytená balerína divadla, ktorá na umeleckom lýceu Ion Vidu vyučovala balet, a jej šestnásťročný študent. Učiteľka sa chlapca najprv nežne dotýka, potom ho pritiahne k sebe a nakoniec sa začnú vášnivo bozkávať.

Riaditeľka lýcea Maria Clesiuová tvrdí, že dotyčná pedagogička nie je kmeňovou zamestnankyňou školy, ale pracuje na polovičný úväzok a na dohodu. "Zo záberov je jasné, že učiteľka žiaka neučila balet. Išlo o neplnoletého chlapca a to čo urobila, je odsúdeniahodné," dištancovala sa riaditeľka od učiteľky, ktorá je zároveň absolventkou lýcea. Učiť na ňom však už viac nebude.

Po zverejnení kauzy údajne spomínaná balerína vypovedala pracovnú dohodu a na škole už viac učiť nebude. Riaditeľka lýcea navyše špekuluje o tom, že celá aféra môže byť len nahraná. "Možno jej chcel niekto ublížiť. Neviem si inak vysvetliť, že práve v okamihu, keď bola s daným žiakom v telocvični, tak tam bol aj niekto s kamerou, ktorý dvojicu natočil," uviedla s tým, že sa začalo interné vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu