Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovské nešťastie: Chlapček sa utopil v práčke!

Ollie prišiel tragicky o život
Ollie prišiel tragicky o život (Zdroj: abc4.com)

OREM - Tiffany Hebbová hľadala svojho dvadsaťjedenmesačného syna po celom dome. Našla ho v práčke plnej bielizne a vody. Dieťa sa v nej utopilo.

Malý Ollie z Oregonu s obľubou pomáhal svojej mame pri praní. Vždy si stúpol na špičky a hádzal do nej bielizeň. To sa mu stalo osudným.

"Volala som jeho meno a nemohla ho nikde nájsť. Potom som strčila ruky do práčky a zacítila jeho telíčko. Bol to najhorší deň v mojom živote. Nemohla som ho odtiaľ dostať. Potom sa mi podarilo vytiahnuť jeho hlavu z vody. Nedýchal, necítila som jeho tep," opísala hroznú tragédiu Tiffany.

S pomocou suseda chlapčeka vyslobodila von a odviezla do nemocnice. Lekári sa ho pokúsili zachrániť, ale márne. Druhý deň ho odpojili z prístrojov. "Ollieho som držala v náručí a hladkala. Šesť hodín po odpojení zomrel."

Tiffany uviedla, že jej nikdy nenapadlo, že by pre syna mohla práčka predstavovať nejakú hrozbu. Podľa americkej federálnej agentúry zaoberajúcej sa bezpečnosťou produktov zomreli v rokoch 2005 a 2009 v práčke dve deti vo veku do piatich rokov. Polícia prípad uzavrela ako tragickú nehodu.

Zdrvená matka o nešťastnom incidente porozprávala pre spravodajský portál Huffington Post, aby varovala ostatných rodičov. Nikomu nepraje, aby zažil to, čo momentálne prežíva ona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu