Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Díler blbec: Policajtom sa sťažoval, že mu nezaplatili za marihuanu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/JIHLAVA – Policajti sa nestihli čudovať! Do kancelárie jihlavských kriminalistov vtrhol rozzúrený díler (21) s nevšedným problémom. Sťažoval sa, že mužovi (27), ktorému predal dávku marihuany, mu za ňu nezaplatil.

Zmýlil si políciu s psychiatriou? Táto otázka behá po rozume policajtom z Jihlavy, ktorí sa doteraz nevedia spamätať z kurióznej návštevy drogového kšeftára. Mladý díler nemal toľko rozumu, aby si svoj vpád na policajné riaditeľstvo dopredu rozmyslel. „Niečo podobné si nikto z nás nepamätá,“ povedala hovorkyňa jihlavských policajtov Jana Kroutilová.

Policajti mladíka nestihli zastaviť a ten sa vybral rovno ku dverám kriminálky. Tam bez ostychu „nabonzoval“ svojho klienta, ktorý mu nezaplatil za dávku marihuany. V centre Jihlavy mal totiž predať mužovi v aute štyri vrecúška plné drogy. Namiesto peňazí sa však zákazník na dílera ohradil a vyhodil ho z auta. To zrejme mladého predajcu vytočilo do nepríčetnosti.

„Ten díler si vôbec nepripúšťal, že on sám sa dopúšťa trestného činu. Trval na tom, že policajti musia jeho drzého klienta nájsť,“ opísala úsmevnú situáciu pre Blesk policajná hovorkyňa. Keď sa rozčúlený díler konečne ukľudnil, s prekvapeným výrazom si vypočul od kriminalistov obvinenie z trestného činu nepovolenej výroby a distribúcie drog. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu