Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Michal zaťahoval mladučké dievčatá do lesa: Tam im spôsobil dlhoročnú traumu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ÚSTÍ NAD LABEM - Z troch znásilnení sa zodpovie sexuálny agresor Michal Dunka. Muž sa "špecializoval" na veľmi mladé dievčatá, ktoré zatiahol do lesa, zobral im mobil a donútil ich, aby ho orálne uspokojili.

Ako informovala ČTK, Dunka útočil v rokoch 2007, 2010 a 2011 v českom Jirkove. V prvom prípade si vyčíhal len 13-ročné dievčatko, znehybnil ho, zatiahol do lesa a donútil ho k orálnemu sexu. Potom mu zobral telefón, aby ho neudalo.

V druhom prípade si to "odskákala" 18-ročná dievčina. Dunka použil rovnakú taktiku a po znásilnení a okradnutí jej pohrozil, že ak ho udá, zabije ju.

Naposledy útočil na 14-ročnú dievčinu. Zaháňal sa na ňu nožom, donútil ju, aby ho sexuálne uspokojila a keď zúfalá tínedžerka chcela zavolať pomoc, prišla o mobil. V tej chvíli však prechádzal okolo muž so psom. Znásilnená dievčina to využila, udrela Dunku opaskom od nohavíc a ušla. Z celého zážitku má poriadnu traumu a mesiace musela byť na liekoch.

Krajský súd bol k znásilňovačovi nemilosrdný. Napriek tomu, že sa vykrúcal a hovoril, že je absolútne nevinný, poslal ho do basy na 12 rokov. Dunka sa odvolal.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu