Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrť Lily (†6): Záhadná choroba, nepomohlo ani 25 lekárov!

Smrť Lily ostáva záhadou Zobraziť galériu (2)
Smrť Lily ostáva záhadou (Zdroj: portsmouth.co.uk)

GOSPORT - Lily Channonová sa vrátila domov z kamarátkinej oslavy a necítila sa dobre. Po štyroch dňoch ju previezli do nemocnice, kde napriek všetkej snahe lekárov po niekoľkých hodinách zomrela. Príčinu jej smrti sa doteraz nepodarilo odhaliť.

Šesťročné dievčatko sa po návrate domov z narodeninovej oslavy sťažovalo svojim rodičom, že jej je zle. Mark Channon a Kelly Mulettová sa domnievali, že zrejme len trochu prechladlo.

Lilyn stav sa ale o štyri dni neskôr rapídne zhoršil. "Hovorila, že ju bolí na prsiach a bruško, a tiež bola hrozne studená. Dali sme ju do teplej vane a zavolali záchranku. Neskôr vyzerala ako omámená a vo vode zaspala. Mala tak slabý pulz, že sme ho skoro nemohli nahmatať," rozpráva zdrvená Kelly.

Jej dcérku odviezli do nemocnice, kde ju pripojili na ventilátor a podali infúzie. Ani to však nepomohlo. "Bolo to ako zlý sen. Lily po niekoľkých hodinách prestala dýchať. Behalo okolo nej asi 25 lekárov. Skúsili úplne všetko. V jednej chvíli jej znovu začalo biť srdce, ale potom prestalo. Už navždy," povedal Mark. Ani po dvoch pitvách sa lekárom nepodarilo zistiť, prečo Lily zomrela. Príčina jej smrti zostáva do dnešného dňa úplnou záhadou.

"To, že nevieme, čo našu jedinú dcéru zabilo, všetko ešte zhoršuje. Nechápeme, prečo sa to stalo. Bola šťastná a plná energie. V našich srdciach zanechala neznesiteľnú dieru. Bez nej je všade prázdno a ticho," dodal zlomený Mark.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu