Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sex na vyučovaní: Žiaci (9) sa orálne uspokojovali pod lavicou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: momlogic.com)

TALLULAH - Dvaja žiaci tretej triedy základnej školy počas vyučovania prevádzkovali pod lavicou orálny sex. Učiteľka si to ale vôbec nevšimla, dôsledkom čoho prišla o miesto.

Výpoveď dostala žena po tom, čo boli jej nadriadení oboznámení so závermi vyšetrovania prípadu, ktorý sa odohral minulý týždeň na škole Tallulah Elementary School v Louisiane. Miestna školská inšpektorka Lisa Wilmoreová uviedla, že obaja deväťroční previnilci, ktorí sa pod lavicou vzájomne ústne uspokojovali, boli dôrazne pokarhaní.

"Našou povinnosťou je zabezpečiť, aby sme mali v triedach pedagógov, ktorí na žiakov riadne dohliadajú. Príslušná učiteľka dostala výpoveď, pretože dianie v triede zjavne vôbec nesledovala," povedala inšpektorka listu.

Vyhadzovom pedagogičky chce inšpekcia docieliť, aby škola, na ktorej došlo k incidentu, brala výučbu a študijné výsledky žiakov vážnejšie. Spomínané zariadenie má totiž neobyčajne zlú povesť a v rebríčku 62 základných škôl v okrese, ktorý sleduje dochádzku a študijné výkony detí, skončila až na hanebnom 59. mieste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu