Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto je prezidentov e-mail: Fotka brunetky v tangáčoch s holým zadkom!

Je toto Asadova milenka? Zobraziť galériu (2)
Je toto Asadova milenka? (Zdroj: mirror.co.uk)

DAMASK - Sýrsky prezident Bašár Asad sa zrejme veľmi neteší najnovšej publicite, ktorá súvisí so samopašnou snímkou brunetky v spodnej bielizni. Tá bola objavená v jeho e-mailovej schránke po tom, čo ju hackli opoziční aktivisti. Lascívny obrázok vyvoláva oprávnené otázky, či si vplyvný politik "nekráti dlhé chvíle" v spoločnosti milenky.

Podľa odhadov OSN v Sýrii, ktorá balansuje na pokraji občianskej vojny, od začiatku povstania vlani v marci zahynulo už vyše 8000 ľudí. Krajina v rozklade však zrejme Asadovi stále nebráni viesť bohatý súkromný život.

Dvadsiatnička na pikantnej fotografii sa pod e-mail síce nepodpísala, ale zasvätenci hovoria, že vyzerá ako žena, ktorej meno bolo uvedené v e-mailovej adrese odosielateľa. V schránke sa našli aj iné správy plné flirtovania.

1. decembra žena napísala: "Ahoj". Asad jej o 18 minút pozdrav opätoval, niekoľko dní si dvojica vymieňala e-maily, až mu nakoniec jeho fanúšička poslala arabský symbol lásky. Uniknuté správy taktiež odhalili skupinku dievčat okolo diktátora, ktorá zabezpečovala jeho PR.

Jedna z nich, nápadne vyzerajúca Hadeel al-Ali, Asadovi poslala fotku seba ako študentky, nazvala ho "kamarátom" a dodala, že jej veľmi chýba.

Hadeel al-Ali

Toto je prezidentov e-mail:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Z 3000 e-mailov, ktoré sa dostali do neoprávnených rúk, tiež vyplýva, že prezident si cez iTunes kupoval skladby od skupiny New Order a jeho manželka Asama (36) sa dostala do svetla shopoholičky, ktorá je závislá na oblečení z Harrods a nábytku z Británie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu