Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dobodaná Monika (†30) chrčala: Mladý milenec sa poistil, udusil ju sáčkom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PÚCHOV - Brutálnu pondelňajšiu vraždu a následnú samovraždu stihli objasniť policajti v Púchove. Podľa nich bývalú zdravotnú sestru Moniku, ktorej telo našli v jednej z miestnych bytoviek, zavraždil jej o desať rokov mladší priateľ, narkoman Dávid. Potom si sám siahol na život.

Byt hrôzy odhalili policajti, ktorí ho prišli skontrolovať na výzvy susedov. Tí sa sťažovali, že im z neho do domácností preniká voda. Hliadka však okrem pusteného kohútika našla aj bezvládne telo Moniky.

Bolo na ňom množstvo bodných rán a na hlave malo igelitový sáčok. Nebol spôsob, ako ženu zachrániť. V kúpeľni však policajtov čakal ďalší šok. S podrezanými žilami a krkom tu ležal mladý Dávid, Monikin údajný milenec.

Policajti prípad onedlho objasnili. Vrahom bol podľa nich práve Dávid, mladík, ktorý mal pravidelne problémy s drogami a so svojou staršom milenkou žil niekoľko mesiacov v púchovskom byte. Už ho obvinili.

Ako uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, útočník dobodal ženu, keď ležala na posteli a pravdepodobne spala. Keď mladá žena začala chrčať, nasadil jej na hlavu igelitové vrecko a opakovane ju bodal. Útok smeroval na krk a brucho. Jedna z bodných rán bola taká intenzívna, že hrot noža prenikol až ku chrbtici do steny aorty, uviedla Antalová.

Žena nemala šancu prežiť, jej chrčanie však Dávida pravdepodobne desilo. Nasadil jej preto na hlavu igelitové vrecko a navždy ju umlčal. Po tomto čine sa mladík neúspešne pokúsil o samovraždu. Mladíkovi za zavraždenie Moniky hrozí až dvadsaťročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu