Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sokovi odrezal žiletkou penis, ostal mu len 3-centimetrový pahýľ!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: halloweenforum.com)

PARÍŽ - Francúz Blaise Fragione čelí obvineniu z toho, že zmrzačil muža, ktorý bol milencom jeho priateľky. Odrezal mu totiž penis a navyše sa ho zbavil tak, aby ho obeť nemohla nájsť a nechať si ho prípadne prišiť naspäť.

Tridsaťosemročný Fragione sa na súde priznal, že v októbri 2008 napadol amanta svojej vtedajšej partnerky, ktorého označujú médiá iba iniciálou F. Útočník soka v láske najprv udrel do hlavy. Keď upadol do bezvedomia, obvinený mu žiletkovým nožom oddelil pohlavný úd a spláchol.

Fragione vypovedal, že "to nezvládol", keď sa mu F. priznal ku vzťahu s Mado. So spomínanou ženou žil vtedy páchateľ už 14 rokov a mali spolu dve deti.

"Toto náhle odhalenie mu úplne zatemnilo mozog," vysvetlil obhajca Marc Ceccaldi. "Je si dobre vedomý toho, že obeti spôsobil značnú traumu."

Právny zástupca obete kontruje:  "F. je extrémne krehký. Zmrzačenie mu úplne zničilo život. Jeho sociálny a sexuálny život je v troskách," povedal Jorge Mendes Constante. Jeho klient teraz čaká na chirurgickú rekonštrukciu penisu. Po útoku mu zostal iba trojcentimetrový pahýľ.

Fragione je obvinený z úmyselného zranenia a zmrzačenia a hrozí mu až 15 rokov väzenia. Útechou mu môže byť aspoň to, že dlhoročná priateľka sa k nemu vrátila a chce sa za neho vydať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu