Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželstvo v kríze: Camilla opustila princa Charlesa!

BRATISLAVA – Tridsať rokov bola milenkou princa Charlesa (63), od roku 2005 jeho ženou – Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu (64). Najnovšie to vraj medzi párikom poriadne škrípe. A to práve počas siedmeho roku ich spoločného manželstva, napísal britský denník Daily Stra Sunday.

Camilla, ktorá roky túžila po manželovi zosnulej princeznej Diany, sa už údajne odsťahovala z paláca a väčšinu času sa má zdržiavať vo svojom dome Ray Mill House vo Wiltshire, ktorý si kúpila ešte pred svadbou. Voľný čas má tráviť záhradkárčením a spolu so svojimi vnúčatami.

Podrobnosti vyrozprávala Camillina kaderníčka a dôverníčka Jo Hansford. „Camilla nemôže vystáť panovnícky spôsob života, večné požiadavky na princa. Neustály tlak, pod ktorým je, nenávidí,“ povedala Hansford. „Ako môže zostať človek normálny pri takomto spôsobe života? On (princ Charles, pozn. red.) sa do toho narodil, ona (Camilla, pozn. red.) nie. Dostala sa do toho až omnoho neskôr,“ dodala kaderníčka.

Čoraz častejšiu neprítomnosť Camilly v paláci potvrdili aj jeho pracovníci. O rozvode však hovoriť nechcú. „Sú to starší ľudia. Toto je spôsob, ako by mohlo fungovať ich manželstvo.“ Ani experti na kráľovskú rodinu rozvodu šancu nedávajú. „Pre kráľovskú rodinu by to bola PR katastrofa.“
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu