Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Blondína z Concordie priznala: Nehoda mi prekazila sex s kapitánom!

Schettino by sa s Domnicou pravdepodobne vyspal, keby nehavarovali
Schettino by sa s Domnicou pravdepodobne vyspal, keby nehavarovali (Zdroj: hechosdehoy.com)

RÍM - Atraktívna Moldavčanka Domnica Cemortanová s kapitánom Francescom Schettinom tesne pred haváriou flirtovala. Teraz pre britské noviny Mail on Sunday prezradila, že keby loď nehavarovala, tak by s kapitánom skončila v posteli.

"Pobozkala som ho. Páčil sa mi a aj ja jemu. Pravdepodobne by sme skončili v posteli," porozprávala novinám Domnica. Lenže k tomu nikdy nedošlo. "Potom sa stala tá nehoda," dodala smutne.

Jej rozprávanie pripomína príbehy z červenej knižnice. Moldavka nemala kajutu a Schettino jej ponúkol, aby si dala veci do jeho. Keď sa prezliekala na večeru, zrazu sa objavil za ňou. Pritiahol si ju k sebe a vášnivo ju pobozkal. "Nič sa ale nestalo," uisťovala blondínka. Každý z nich išiel vlastnou cestou. Potom sa stretli až v reštaurácii, kde si chceli dať spoločne dezert. "Potom ma kapitán pozval na mostík Costa Concordie, aby som si mohla prezrieť prekrásny výhľad lode," opísala okamihy pred nehodou.

Mladá žena však to, čo je dnes takmer isté, že Francesco Schettino zazmätkoval a nesprávne vyhodnotil situáciu, vidí inak. Ako jedna z mála stojí na strane muža, ktorého nenávidí celé Taliansko a bráni ho a ako zamilovaná pubertiačka. Kapitán je pre ňu hrdina. "Zachránil mnoho životov, pretože sa s loďou dostal na plytčinu. Každý ho viní z toho, čo sa stalo. Ja ale neverím, že urobil niečo zle."

Costa Concordia narazila 12. januára na skalu neďaleko talianskeho ostrova Giglio. Pri nehode zomrelo 25 ľudí, ďalších sedem je stále nezvestných. Talianska prokuratúra Schettina obvinila zo štyroch trestných činov. K hromadnému zabitiu z nedbanlivosti, predčasnému opusteniu lode a stroskotaniu pribudlo ešte zlé informovanie pobrežných úradov o situácii na lodi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu