Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Denník vrahyne (15): Práve som k***va niekoho zabila, bolo to super

Mladá vrahyňa
Mladá vrahyňa (Zdroj: Facebook)

JEFFERSON CITY - Pätnásťročná beštia Alyssa Bustamanteová zavraždila ešte len deväťročné dievčatko preto, aby vedela, aký to je pocit. Na súde v pondelok prečítali šokujúce úryvky z jej denníka.

Dnes osemnásťročná tínedžerka z amerického Missouri v októbri 2009 holými rukami uškrtila Elizabeth Oltenovú a ešte ju podrezala. Na súde uviedla, že to urobila len preto, že chcela vedieť, aký je to pocit niekoho zabiť.

Na ďalšom pojednávaní, ktoré sa konalo 6. februára, vyšli na povrch ďalšie hrozivé skutočnosti. Odborníci totiž dokázali rozlúštiť zápis do denníčka z noci vraždy, ktorý si školáčka viedla, a ktorý sa nešikovne pokúsila zamaľovať.

Do zošita si vrahyňa zapísala: "Práve som kur .. niekoho zabila. Uškrtila som ju a podrezala jej krk. Teraz je mŕtva. Bolo to super, jednoducho úžasné. Akonáhle prekonáte strach, že to nemôžete urobiť, tak si to fakt užívate. Aj keď ste trochu nervózni. No nič. Musím ísť do kostola haha."

Bustmanteová, ktorú zdrvená mamička Elizabeth nazvala diabolským monštrom, pri prečítaní otrasného zápisu len s ľadovým pokojom načúvala. Za vraždu ju včera odsúdili na doživotie, pričom sudca nevylúčil, že v prípade nápravy by mohla dostať milosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu