Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrteľný rozmar: Školáčka (†14) sa obesila kvôli topánkam!

Saša bola podľa okolia rozmaznaným dieťaťom
Saša bola podľa okolia rozmaznaným dieťaťom (Zdroj: lifenws.ru)

MOSKVA - Žiačka ôsmej triedy z ruskej obce Novoseleznovo po hádke s matkou spáchala samovraždu. Podľa portálu lifenews.ru mala byť dôvodom pomsta za nekúpené topánky.

Saša Zachvatkina sa cestou zo školy chválila svojim spolužiakom, že má v pláne ísť do obchodu a kúpiť si parádne športové topánky ako darček k sviatku. Po návrate domov však zistila, že matka je práve zaneprázdená a nemôže sa jej hneď venovať.

"Matka dcéru prosila, aby jej dala hodinku času. A potom spolu zájdu vybrať peniaze z účtu a do obchodu. Saša sa ale bála, že ak pôjdu do obchodu neskôr, vyhliadnuté topánky jej vykúpia a tak sa nahnevala," povedal pre ruský portál priateľ rodiny.

Saša na matku vypenila a s plačom odišla z domu. O niečo neskôr ju našiel sused obesenú v neďalekej stodole. Pri bezvládnom tele sa nachádzal aj mobil, pričom posledným volaným číslom bolo práve číslo matky.

Ľudia z obce, kde rodina žije, si myslia, že život školáčky vyhasol po absurdnom rozmare. Rodina si vraj nežila zle, otec robí policajta a matka pracuje ako pôrodná asistentka. Práve rodičia však svojej dcére vraj príliš mnoho dovolili a Saša bola rozmaznaná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu