Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šialená matka: Dcérku (2) vláči po skalách bez helmy!

Menna si myslí, že život je o riskovaní
Menna si myslí, že život je o riskovaní (Zdroj: hook news)

SWANSEA - Menna Pritchardová (26) z Veľkej Británie sa stala terčom kritiky verejnosti. Matka totiž zbytočne riskuje život svojej dvojročnej dcéry, keď s dieťaťom pripútaným na chrbte lezie po skalách. Na rozdiel od dievčatka má však na hlave aspoň ochrannú prilbu.

Žena tvrdí, že sa raz zastavila v polovici cesty na vrchol. "Cítila som, že to stačí. Ffion chcela, aby som liezla ďalej. Povzbudzovala ma:, Hore, mami, hore!," opisuje okamih, keď visela desať metrov nad zemou. "Niektorí ľudia si teraz myslia, že zbytočne veľa riskujem. Ja ale hovorím, že bezpečnosť je na prvom mieste."  Aj preto sa vtedy rozhodla vrátiť späť na zem.

"Helma nebola vôbec potrebná. Mala som ju na hlave len zo zvyku," obhajuje svoje nezodpovedné konanie pred ľuďmi, ktorým sa nepáčia fotky zo skál.

Všetko ľutuje len preto, že to teraz zle vyzerá a celú situáciu to skresľuje. Skúsení horolezci si ale myslia opak. Skala Three Cliffs Bay v južnom Walese je notoricky známa tým, že sa odlamuje a drobí, takže Menna sa kruto zahrávala so životom svojej dcérky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu