Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vojna topoľčianskych taxikárov: Nepohodlnému konkurentovi podpálili auto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NITRA – Topoľčiansky taxík, ktorý skončil v noci zo štvrtka na piatok v plameňoch, majú na svedomí štyria muži. Podľa polície ide o konkurenčný boj medzi miestnymi taxikármi.

Požiar auta na Slnečnej ulici bol nahlásený krátko pred polnocou. Napriek rýchlemu zásahu hasičov vznikla majiteľovi vozidla pri požiari škoda za zhruba 3000 eur. „Kriminalistický technik zaistil na mieste požiaru  plastovú fľašu, v ktorej si podpaľač priniesol benzín,“ informovala nitrianska policajná hovokyňa Renáta Čuháková.

Už v piatok mali kriminalisti prípad vyriešený. Štvorica miestnych taxikárov  sa údajne chcela pomstiť majiteľovi (24) auta za to, že ich nelegálne oberal o zákazníkov. Na miestnom benzínovom čerpadle si kúpili päť litrov benzínu a z bandasky ho preliali do dvoch fliaš.

Na Slnečnej ulici Radovan (21) a Mário (26) auto zaparkované pred garážou rodinného domu poliali a podpálili, uviedla Čuháková. Muži sú obvinení z prečinu poškodzovania cudzej veci, za čo im hrozí trest odňatia slobody na jeden rok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu