Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ondro robil exmanželke peklo zo života: Napadol aj jej najbližších!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: jezebel.com)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Prosby, výčitky, nadávky, urážky. To všetko bolo obsahom listov, ktoré svojej bývalej žene nechával Ondrej (39) z Rimavskej Soboty. Okrem toho ju prenasledoval a brutálne napadol jej najbližších!

"Od  septembra minulého roku do 16. januára, písomne kontaktoval bývalú manželku proti jej vôli. Do jej schránky v mieste bydliska dával listy, ktorých obsahom sú prosby, výčitky, nadávky, urážky, čím toto konanie obvineného zhoršilo kvalitu života poškodenej ženy,  ako aj vzbudilo dôvodnú obavu o jej život a zdravie," popisovala situáciu banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

V nedeľu opopoludní prišiel k bráne domu jej rodiny na Tomašovskej ulici v Rimavskej Sobote. Exmanželkin otec ho vyzval, aby odišiel preč. Má si vraj so sebou zobrať aj svoje veci - mal ich položené pred bránou.

Bývalý svokor mu oznámil, aby už do dvora nevstupoval. "Obvinený preskočil zaistenú bránu, prišiel k  vchodových dverám, pričom s krompáčom, ktorý našiel vedľa dverí, rozbil hornú aj dolnú výplň dverí a následne s krompáčom zaútočil na muža, ktorý v tom čase bol na návšteve u svojho otca," pokračovala hovorkyňa. 

Muž, ktorý bol Ondrovým bývalým švagrom, útok odvracal stoličkou. "Následne si obvinený zobral do rúk dve lopaty, ktoré postupne hodil smerom k obidvom poškodeným mužom, pričom sa im vyhrážal zabitím a podpálením domu. Poškodení jeho útoky odvracali a bránili mu vstúpiť do domu. Obvinený pri odchode z miesta rozbil okno  kuchyne, pričom od svojho konania upustil až po oznámení že bola privolaná polícia," dodala hovorkyňa.

Ondro čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania aj z prenasledovania.  V utorok ho sudca vzal do väzby. Už v minulosti bol trestaný a teraz mu hrozia 3 roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu