Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Koniec sťahovania hudby a filmov: Po megauploade skončili ďalšie známe weby!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mockingwords.blogspot.com)

PRAHA - Po Megaupload končia ďalšie! Z trojice Fileserver, Filesonic a Uploadstation, známych počítačovým užívateľom aj u nás, si už nový diel seriálu alebo obľúbenú MP3 nestiahnete. Po zatknutí Kima Dotcoma Schmitza pokračuje ťaženie proti internetovému pirátstvu. Voľné sťahovanie filmov a hudby je tak čím ďalej tým viac v ohrození.

FBI vyhlásila ťaženie proti internetovým pirátom a za mreže už dostala riaditeľa jednej z najväčších spoločností, ktorá poskytuje na internete priestor pre zdieľanie nelegálnych kópií filmových snímok i hudby.

Kim Schmitz alias John Dotcom, internetový boháč a hlava Megauploadu, čaká na rozsudok a hrozí mu až 55 rokov väzenia. Množstvo podobných webov ako ten jeho sa začína triasť strachom, na koho udrie polícia nabudúce.

Svoju činnosť z tohto dôvodu výrazne obmedzili servery Filesonic, Fileserver a Uploadstation. Do 30. januára z nich správca zmaže všetky dáta. O ukončení prevádzky rozhodla spoločnosť Uploadbox.com, ktorá sa o ne starala. Začína ísť totiž o pekne riskantný podnik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu