Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Záhadná smrť: Chantal (†11) sa predávkovala silnou drogou!

Chantal
Chantal (Zdroj: repro Bild)

HAMBURG - Biologickí rodičia malej Chantal v minulosti bojovali so závislosťou na drogách a alkohole. Keď jej matka Stefanie (†41) zomrela, prestal jej manžel Michael výchovu dcéry zvládať, a tak skončila v pestúnskej rodine v nemeckom Wolfsburgu. Ako mohlo malé dievčatko zomrieť na otravu metadónom, vyšetruje polícia.

Náhradná matka Sylvie L. našla Chantal 16. januára v jej detskej izbe bez známok života. Okamžite zavolala záchranku, dievčatko však krátko po prevoze do nemocnice zomrelo.

"Snažíme sa zistiť, ako sa metadón mohol dostať do rúk dieťaťa a či je nejaká spojitosť medzi drogami a pestúnsku rodinou," povedal denníku Bild prokurátor William Moller. Pri domovej prehliadke policajti žiadny ďalší metadón nenašli, štvorizbový byt bol však vraj značne zanedbaný. Pestúni pritom na dievča brali dávky vo výške 766 € mesačne.

Najväčšie podozrenie však padá na Chantalinho biologického otca, ktorý bol s dcérou pravdepodobne v kontakte. Navyše sa znova lieči z drogovej závislosti, takže spojitosť medzi ním a metadónom nájdeným u jeho dcéry sa javí ako najpravdepodobnejší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu