Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík sa obesil v cele: Znásilnil, podrezal a hodil do odpadu dievčatko (†7)!

Jorelys Riverová
Jorelys Riverová (Zdroj: Channel 2 Action News)

GEORGIA - Beštiálny vrah Ryan Brunn z Georgie dostal za decembrovú vopred plánovanú vraždu a znásilnenie malej Jorelys Riverovej na súde doživotie. K činu sa priznal s vysvetlením, že dievčatko po znásilnení pôvodne zabiť nechcel, ale potom dostal strach, že by to na neho povedalo. Telíčko potom odhodil do kontajnera!

"Nechcel som, aby na mňa žalovala mame alebo otcovi, tak som ju podrezal nožom na koberce," uviedol. Jorelys si ako svoju obeť vybral preto, že náhodou našiel jej kolieskovú korčuľu. Pod zámienkou, že jej ju dá, dievčatko nalákal do prázdneho bytu a tam ho znásilnil.

Keď ho podrezal, zdalo sa mu, že neumiera dosť rýchlo, tak ho ešte pre istotu dobil korčuľou. Jeho zohavené telo potom hodil do veľkého kontajnera na odpad. Po dvoch dňoch, kedy po zmiznutom dievčatku spolu s ostatnými naoko pátral, napísal na zadnú stranu účtu z McDonaldu "je v smetiaku" a nalepil odkaz na kontajner s jeho mŕtvolkou.

Na súde Brunn uviedol, že to urobil, "pretože mu preskočilo". Práve odkaz na kontajneri priviedol vyšetrovateľov na jeho stopu a testy DNA ho usvedčili. Matka dieťaťa Jocelyn Riverová monštru na súde priala, aby za svoj strašný čin vo väzení do smrti trpel.

Tri dni po nástupe na výkon trestu našli Brunna mŕtveho. Jeho smrť vyšetrujú ako samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu