Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dcérku (†1) utopila vo vedre s vodou, kým skypovala s milencom!

Priateľ Yasmine topenie v ľadovej vode údajne odobril
Priateľ Yasmine topenie v ľadovej vode údajne odobril (Zdroj: thesun.co.suk)

OSLO - Byť prísny na svoje dieťa je občas nevyhnutné, ale rodičia by rozhodne nemali zachádzať do extrémov. Len tyranom by totiž napadlo použiť ako výchovnú metódu topenie v ľadovej vode. Nórka Yasmin Chaudhryová (26) takýmto spôsobom usmrtila svoju dcérku, keď pri hroznom čine navyše "skypovala" so svojím britským priateľom.

Podľa Chaudhryovej dcérka neposlúchala, a tak ju musela potrestať. Ponoriť ju do vedra s ľadovou vodou údajne konzultovala aj so svojím priateľom, ktorý ju v tom podporil. Keď dievčatko upadlo do bezvedomia, žena privolala záchranku. Na druhý deň ho vyhlásili za mŕtve. Lekárov a políciu matka oklamala, že dcéra do vedierka spadla náhodou.

Chaudryovú najprv zatkli pre podozrenie z nedbanlivosti, teraz ale čelí predbežnému obvineniu z vraždy. "Bolo to dlhé vyšetrovanie. Konečne sa priznala až v októbri 2011," povedala nórska policajná prokurátorka Kristin Rusdelová. Meno britského partnera zatiaľ nezverejnili, ani sa neobjavuje v žiadnych vyšetrovacích dokumentoch. Oslo však už požiadalo Scotland Yard o jeho prešetrenie. Súd s Chaudhryovou prebehne 4. februára.

Otec dievčatka od rozchodu s matkou žije v Pakistane. "Bol samozrejme v šoku," uviedol jeho právnik

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu