Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievčatku (5) lízala zadok, cez webku to sledoval pedofilný kumpán

Jennifer Mahoneyová
Jennifer Mahoneyová (Zdroj: theweeklyvice.com)

NEW YORK - Mladá žena, ktorá mala strážiť iba päťročnú dcéru kamarátky, dieťa sexuálne obťažovala. Zvrhlosti si zároveň cez webkameru nakrúcal jej pedofilný kumpán.

Tridsaťdvaročná Jennifer Mahoneyová z New Jersey sexuálne obťažovala zverené dievčatko a svoje odporné konanie naživo prenášala cez Skype počas videohovoru s rovnako úchylným Robertom Ramosom z Texasu.

V dome svojho otca, ktorý o ničom nevedel, sa dieťaťa intímne dotýkala olizovala mu zadok. Taktiež ho filmovala vo vani vo vani a prikázala mu sa prehnúť, "aby ho mohla opláchnuť". "Ako morská panna?," pýta sa na videu dievčatko. "Ako morská panna, srdiečko," odpovedá Mahoneyová.

Nechutné videá našla FBI po tom, čo prehľadala Ramosov dom. Detektívi našli aj facebookovú konverzáciu medzi zvrhlíkmi. "Mám to natočené. Je to super," píše v nej pedofil. V tom istom rozhovore o chvíľu skôr píše Mahoneyová: "Chcela som ju niečím oblbnúť, tak som jej dala xanax, ale bála som sa dať jej toho veľa, tak to nezabralo."

Mahoneyovú a Ramosa zatklií a teraz ich čaká súd. Za sexuálne obťažovanie a šírenie detskej pornografie im hrozí odňatie slobody až na 30 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu