Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chlapček (5) len zázrakom prežil pád z idúceho vlaku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Päťročný Austrálčan daroval svojej matke predčasný vianočný darček, keď prežil nočný pád z idúceho rýchlika na 1670-kilometrovej trase z Brisbane do Cairns, informovali dnes austrálske médiá.

Matka, ktorá mala pri sebe troch jeho ďalších súrodencov, zistila, že chlapec zmizol a povedala to vlakovej čate. Jej najhoršie obavy sa potvrdili, keď našli otvorené dvere vagóna.

Brisbaneský denník Courier Mail informoval, že chlapca našiel neďaleko Aloombahu motorista, ako blúdi za tmy pri koľajniciach vedľa rušnej diaľnice. Mal na tele škrabance a modriny, ale inak vyviazol zo stredajšej nehody bez zranenia a v súčasnosti sa zotavuje v cairnskej nemocnici.

Queenslandská ministerka dopravy Annastacia Palaszczuková vyhlásila, že "toto je veľmi, ale veľmi šťastný malý chlapec a moje myšlienky sú s jeho matkou a rodinou po tom, čo pre nich musel byť desivý čas".

"Je to naozaj zázrak, že nebol vážne zranený a moje poďakovanie patrí miestnej polícii za to, že ho pomohla nájsť tak rýchlo po tom, ako sa začal hľadať," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu