Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Feťák Michal: Vyvŕšil sa na nevinnom dievčatku (10) a zničil mu život!

Ľudská troska: Michal Parai pred súdom
Ľudská troska: Michal Parai pred súdom

BRATISLAVA/KARVINÁ - Doslova v šoku zostali obyvatelia českej Karvinej, keď sa dozvedeli, čo spravil Michal Parai (21). Mladík, roky závislý od toluénu, si nafetovaný spomenul na traumu, ktorú zažil. Rozhodol sa beštiálne pomstiť na úplne nevinnom dievčatku!

"Ráno som si kúpil toluén a išiel som ho čuchať do Čierneho lesa. Rozmýšľal som o tom, ako ma vlani pred Vianocami prepadol ten pán a chcel odomňa orálny sex. Povedal som si, že sa pomstím", popisoval Parai pred súdom minuloročný šialený čin. 

Súd mu však neuveril. Zistilo sa totiž, že krátko pred útokom sa feťák umyl a dohodol si sex s mužom, za ktorý chcel 200 korún.
 
K útoku došlo podvečer, okolo šiestej, keď Parai stretol štyri dievčatá vo veku 10 až 16 rokov, ktoré si vtedy plietli venčeky a hrali sa na kuchárky. "Povedal som im, nech utekajú, inak ich dobodám, a vytiahol som čierny nôž," uviedol a pokračoval: "Rozbehol som sa za nimi, jednu som chytil a viackrát som ju bodol. ako tak ležala a tiekla z nej krv, stiahol som jej nohavičky a chcel som od nej orálny sex," povedal. 
 
Na dievčine sa niekoľko minút uspokojoval, bodal ju nožom a škrtil páskou. Našťastie, jej kamarátky nespanikárili a zavolali políciu, ktorá beštiu vyrušila. Michal ušiel, ale za pár dní ho chytili u jeho mamy.
 
Ťažko zranené dieťa malo 18 bodných rán a prežilo len vďaka najvyspelejšej medicíne. Jej život však bude ešte dlho poznamenaný týmto otrasným zážitkom a zdravotnými problémami.
 
Paraia dnes sud za aprílový útok potrestal. Vymeral mu 17 rokov v najprísnejšej base. A keďže zaútočil na dievčatko v podmienke, pridal mu ďalších 2,5 roka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu