Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Marcel (22) nezniesol výčitky staršej milenky (†39), brutálne ju zavraždil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRAHA - Nerovný vzťah Marcela Hazdru a jeho o 17 rokov staršej milenky vyvrcholil tragédiou. Mladík totiž nezniesol ženine výčitky a to, že sa s ním chcela rozísť.

Tragédia sa odohrala počas tohtoročných Veľkonočných sviatkov v strednom Česku. Mladík a jeho priateľka, vydatá matka dvoch detí, sa rozhodli, že pôjdu na zábavu. Počas noci sa vytratili preč. 

Podľa Marcela sa vtedy išli prejsť. Jeho priateľka sa údajne opäť rozhodla, že mu vyhodí na oči všetko, čo mala na srdci. Ich vzťah už vraj nemôže ďalej pokračovať, má manžela a vôbec, všetci v dedine sa im vysmievajú! Musia sa rozísť. 
 
Mladík sa hrozne nahneval. Začali sa hádať a konflikt po chvíli prerástol do bitky. Počas nej Marcel zobral do rúk nôž, ktorý mal v bunde a priateľku ním dobodal. Zomierajúcu ženu uškrtil. Bezvládne telo nechal ležať pri rieke a utiekol ku svojej mame. 
 
Netrvalo dlho a skončil v putách. Krajský sud dnes vyniesol v prípade rozsudok, podľa ktorého si agresor odsedí 15 rokov za vraždu. Mladík rezignoval a vzdal sa aj záverečnej reči. "Nemá to zmysel," povzdychol si. Informoval portál idnes.cz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu