Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Martin svojej sestre Deniske (†11) podrezal krk: Závidel jej?!

Z Denisky by vyrástla krásna žena
Z Denisky by vyrástla krásna žena

BRATISLAVA - Zo šokujúcej vraždy svojej sestry sa bude zodpovedať mladý Martin (16) z českého Krnova. Podľa polície svojeje mladšej sestre Deniske podrezal krk a nechal ju vykrvácať. Mladík tvrdí, že si na nič nepamatá. Hrozí mu však dlhoročné väzenie.

Rodičia tvrdia, že obe deti sa mali veľmi radi. "Je to veľká rodinná tragédia," uviedol Martinov advokát. Súd s tínedžerom, ktorý tvrdí, že si na nič nepamätá, sa dnes začal. Keďže nie je plnoletý, proces sa bude odohrávať za zatvorenými dverami.

Na rozdiel od matky a otca, rodinní známi tvrdia, že dievča sa s bratom neustále hádalo. Ako uviedol blesk.cz, ona bola obľúbená jednotkárka a s jej starším súrodencom boli len samé problémy. Svoju rolu mala zohrať závisť. 
 
Podľa kamarátov sa Martin o jednej popoludní vrátil z brigády. Rodičia neboli doma. "Známa býva nad nami a počula, ako sa Martin háda s Denčou. Nemali sa moc radi a robili si neustále naschvály. Asi po dvadsiatich minútach počula srdcervúci krik o pomoc a potom len ticho," uviedol po čine muž, ktorý býva neďaleko. Dievča malo vykrvácať po bodných a rezných ranách v oblasti krku. Zakrvavený chlapec po chvíli prišiel k susedom po pomoc.
 
Rodina, ktorá mala v deň vraždy odísť na dovolenku, takmer skolabovala. Stratila dcérku a syna obvinili z vraždy. Ak mu dokážu vinu, môže sa dostať do väzenia na 10 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu