Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálny predátor: Dievčatká lákal na koncerty, potom ich znásilnil!

Zvrhlík John Raymond Zimmerman
Zvrhlík John Raymond Zimmerman (Zdroj: Facebook)

MELBOURNE - Jedného z austrálskych najhorších sexuálnych zločincov konečne dostihla spravodlivosť. Za desiatky znásilnení, ktorých sa dopustil na dievčatách v tínedžerskom veku, ho minulý týždeň odsúdili na najmenej dvanásť rokov väzenia.

John Raymond Zimmerman (26) začal vyčíňať v roku 2006. So svojimi budúcimi obeťami, ktoré boli až na dve výnimky vo veku 12 až 15 rokov, sa zoznamoval na sociálnych sieťach ako Facebook či MySpace. Keďže bol v tom čase úspešným manažérom istej austrálskej hudobnej skupiny, lákal ich na lístky na koncerty, peniaze a iné výhody. Na stretnutí ich potom zneužil.

Keď sa mu dievčiny vyhrážali, že ho udajú na polícii, povedal im, aby to radšej nerobili. V opačnom prípade dá na internet ich nahé fotky, bude ich sledovať a znepríjemní im život, ako to len bude možné. 

Sudca Richard Maidment na pojednávaní vyhlásil, že obvinený je "totálny egoista a stelesnené zlo". Taktiež varoval, že internet predstavuje pre mládež riziko a kritizoval, že mnohé z webových stránok nemajú dostatočné bezpečnostné opatrenia. Zimmermana, ktorý sa na súde priznal, poslal za mnohonásobné sexuálne trestné činy vrátane znásilnenia a zneužitia maloletej osoby na najmenej dvanásť rokov za mreže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu