Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V Trnave vyčíňal sexuálny predátor: Mladé dievča zatiahol ku kríkom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/TRNAVA - Po agresorovi, ktorý sa v nočnej Trnave pokúsil znásilniť mladé dievča, začali pátrať miestni policajti. Hľadajú svedkov, ktorí by ho pomohli dolapiť.

K útoku došlo ešte 19. novembra o štvrtej nadránom na Špačinskej ulici, informoval Topky trnavský policajný hovorca Michal Hanus. "Neznámy páchateľ rýchlym krokom zozadu pristúpil k žene, ktorú schmatol oboma rukami a ťahal ju smerom ku kríkom. Žena sa pred útokom aktívne bránila," popisoval šokujúcu udalosť.

Naťastie, zúfalý krik dievčiny počul mladý pár, ktorý išiel okolo. Znásilňovač sa zľakol a ušiel. Napadnutá žena si všimla aj ďalší pár, staršiu dvojicu, ktorá sa vracala zo stužkovej svojho syna. Rozbehla sa k nim a všetko im vyrozprávala. Manželia trasucu sa ženu odprevadili na sídlisko Na Hlinách.

Polícia by potrebovala svedectvo oboch párov a žiada ich, aby sa prihlásili. Zverejnila aj popis agresora. Mal by mať od 25 do 30 rokov, výrazné blond vlasy na ježka a výšku asi 178 centimetrov.

"Oblečenú mal koženkovú čiernu bundu na zips, tmavé nohavice užšieho strihu, topánky tmavej farby," dodal Hanus. Svedkovia aj prípadné ďalšie obete sa môžu ohlásiť na čísle 158 alebo prísť osobne na políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu