Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trojica týrala svoje ženy: Šľahanie remeňom, hlavičky aj nôž do tváre!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Naozaj "podarených" partnerov mali tri ženy z T. Teplej, Bánoviec a z Myjavy. Násilníci si na nich ventilovali svoje sadistické sklony všemožnými spôsobmi. Jedna zo žien musela byť v dôsledku týrania niekoľkokrát hospitalizovaná na psychiatrii.

 

Prvý prípad sa odohral v Trenčianskej Teplej. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, muž (45) svoju exmanželku (36) týral od roku 1993 do augusta 2011. Bil a ponižoval ju, neustále ju kontroloval, zakazoval jej nakupovať a surovo s ňou zaobchádzal. Napríklad ju surovo bil remeňom po chrbte. 
 
Ženu v dôsledku neustáleho vystavovania psychickému a fyzickému týraniu niekoľkokrát hospitalizovali na psychiatrii. Agresívnemu mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.
 
Druhý prípad riešia v Bánovciach nad Bebravou. Muž (31) sa svojej o rok mladšej manželke vyhrážal zabitím. Bil ju do hlavy a nožom ju štyrikrát zasiahol do tváre. Na tvári a pravom predkolení jej spôsobil povrchové poranenie. V záchvate hnevu ženu ťahal za vlasy a vyhrážal sa, že jej zlomí väzy. V piatok muža obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania, v prípade dokázania viny si posedí za mrežami šesť mesiacov až tri roky.
 
Tretí prípad šokoval Myjavu. Mladík (26) svoju 23-ročnú priateľku bil po tvári, rebrách, dával jej "hlavičky" a škrtil ju. Muž ženu pustil až vtedy, keď videl, ako jej tečie z pier krv. Dievča utrpelo otras mozgu, tržnú ranu pery, poranenie hrudníka a hematómy na krku. Za ublíženie na zdraví mu hrozia tri roky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu