Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovensky hovoriaci mladík znásilnil v Prahe dievča a vzal mu sviečkovú!

Portrét páchateľa
Portrét páchateľa (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Pražská polícia od piatku pátra po nebezpečnom slovensky hovoriacom násilníkovi, ktorý s nožom v ruke na Střížkove prepadol a znásilnil 28-ročné dievča. Po čine ho okradol o všetky jeho veci, vrátane troch kíl sviečkovej panenky.

Mladá žena sa vracala domov z baru medzi polnocou a jednou hodinou rannou, keď ju na ulici napadol neznámy muž. "Keď išla okolo detského ihriska susediaceho so základnou školou, muž k nej priskočil zozadu a zapchal jej ústa tak, aby nemohla kričať. Potom mladú ženu odtiahol do krovia, kde ju zvalil na zem, ku krku ju priložil nôž a znásilnil ju," opísala útok policajná hovorkyňa Jana Rösslerová.

Po čine zvrhlík žene zobral luxusnú kabelku s notebookom, mobilným telefónom, finančnú hotovosť niekoľko tisíc českých korún a tiež tri kilogramy sviečkovej panenky, ktorú si niesla domov. "Celkovo tak spôsobil škodu za viac ako tridsať tisíc korún. Z miesta potom utiekol nevedno kam," dodala Rösslerová.

Polícia pátra po slovensky hovoriacom mužovi vo veku medzi 30 až 35 rokmi. "Bol vysoký asi 180 centimetrov, štíhlej až strednej postavy. Má svetlú až opálenú pleť, krátke tmavohnedé vlasy, tmavohnedé oči, úzky rovný nos a plné pery. Bol hladko oholený a oblečený do tmavej bundy do pása a džínsov," opísala hovorkyňa násilníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu