Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svojich detí sa nedožila: 42 dní po smrti porodila dvojčatá!

Christine sa svojich detí nedožila Zobraziť galériu (3)
Christine sa svojich detí nedožila (Zdroj: frenchtribune.com)

GRAND RAPIDS - Mladá Američanka Christine Boldenová sa svojho dieťatka už nedožila. Praskla jej totiž cievna výduť a lekári museli bohužiaľ skonštatovať, že jej mozog je mŕtvy. Pod srdcom však nosila dvoch chlapčekov. Pripojená na prístroje svoje deti nakoniec prieviedla na svet.

Christine bola obyčajná mladá žena. Keď sa dozvedela, že je tehotná, bola nadšením bez seba. V hlave je ale tikala časovaná bomba. Od detstva trpela mozgovým aneuryzmom, o ktorom nikto nevedel.

V marci jej cieva v mozgu praskla. Napriek všetkej snahe lekárov sa mladú ženu zachrániť nepodarilo. Pripojili ju preto aspoň na prístroje, na ktorých telo dokáže vydržať ešte 42 dní. To bola dostatočne dlhá doba na to, aby prežili jej nenarodené deti.

Alexander a Nicholas sa narodili v siedmom mesiaci tehotenstva. Doktori museli zasiahnuť a vybrať ich z tela matky po tom, ako jej prudko stúpol krvný tlak. "Chodili sme do nemocnice, hladili jej bruško a hovorili s deťmi. Dúfali som, že sa prebudí a uvidí svojich synov. Nestalo sa tak. Boh nám ale nechal chlapcov a to je zázrak," povedala Christinina teta Danielle. Správu priniesol Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu