Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poliak do ženy napálil 300 tisíc voltov a zahrabal ju v lese, nudila ho

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: crimescene.com)

LEEDS - Poľský mladík zneškodnil mamičku trojročného syna paralyzérom, napchal ju do lepenkovej škatule a zahrabal v lese, pretože "ho nudila". Vydesená žena sa ale našťastie prebrala a z hrobu sa jej podarilo dostať von.

Dvadsapäťročný Marcin Kasprzak paralyzoval o dva roky staršiu Michelinu Lewandowski 300 000 voltami, potom jej do úst napchal handru, zviazal jej zápästia a členky lepiacou páskou, strčil ju do krabice od počítača a v kufri auta ju odviezol do lesa neďaleko britského mesta Huddersfield.

Tam ju spolu s kumpánom Patrykom Borysom pochovali v "plytkom hrobe" a na hlinu hodili ešte ťažké vetvy. Michelina sa medzitým prebrala, ale bála sa, čo by sa stalo, keby kričala, a preto zostala ticho.

Mladíci si mysleli, že je v bezvedomí, nechali ju tam pochovanú zaživa a šli si vybrať peniaze z jej karty. Obeť sa ale počas nasledujúcich hodín vyhrabala. Celá vydesená dobehla k najbližšej ceste, kde jej pomohol prechádzajúci motorista.

Lewandovská a Kasprzak sa do Británie prisťahovali za prácou a majú spolu trojročného syna Jakuba. Marcin, ktorého s Borysom súdia za pokus u vraždu, priznal, že mamičku svojho dieťaťa pochoval zaživa, tvrdí ale, že ju neplánoval zabiť. Ako dôvod svojho činu na súde uviedol, že ho partnerka "nudila a nepripadala mu dosť pekná". Svoj čin podľa všetkého plánoval, pretože si na Facebooku zmenil status na "nezadaný" už dva týždne predtým, než Michelinu takmer pripravil o život. Proces stále pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu