Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dcéru so zdeformovanou hlavou pochoval zaživa, v rakve plakala!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: 4to40.com)

KHANEWAL - Istý otec z Pakistanu pochoval zaživa svoju novonarodenú dcéru, pretože sa nevedel zmieriť s tým, že fyzicky postihnutá. Lenže dieťatko začalo na pohrebe v rakve plakať a to ho prezradilo.

Keď Chand Khan uvidel v pôrodnici svoju dcéru, bol zdesený z jej abnormálnych tvarov. Okamžite začal snovať diabolský plán, ako situáciu vyrieši.

"Prišiel za mnou a povedal mi, aby som nejako zlikvidoval to dieťa. Ja som ho ale odbil a povedal mu, nech vypadne. Nikto nemá právo niekoho zabiť, kvôli jeho fyzickým proporciám," povedal lekár Mohammed Farooq. Dieťa podľa neho bolo zdravé, ale malo nezvyčajne veľkú hlavu.

Keď Khan u doktora neuspel, poradil si sám. Príbuzným povedal, že dieťa sa narodilo mŕtve a usporiadal preňho pohreb v čase, keď bola jeho matka ešte v nemocnici, napísal portál tn.cz.

Hrozný zločin by mu zrejme prešiel, keby sa dievčatko uprostred obradu nerozplakalo. Prítomní okamžite upozornili úrady a Khanovi, ktorý je otcom ďalších štyroch detí, za zabitie teraz hrozí trest smrti. Úrady novorodenca exhumujú, aby mohli vykonať pitvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu