Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Otec prosil lekárov, aby zachránili dcéru, vyskočila z okna!

Victoria odišla z tohto sveta dobrovoľne
Victoria odišla z tohto sveta dobrovoľne (Zdroj: solent news)

SOUTHAMPTON - Graham Nye prosil lekárov, aby nedovolili jeho dcére odísť z nemocnice. "Ak sa vráti domov, skočí z okna," povedal im. Úpenlivé slová nepomohli a dievčinu prepustili. Krátko nato spáchala krásna študentka samovraždu. Súdny koroner označil prípad za "najznepokojujúcejší, s akým sa kedy počas svojej 20-ročnej kariéry stretol".

Victoria (22) bola hospitalizovaná na psychiatrickom oddelení v nemocnici v Southamptone. Keď sa ju doktori chystali poslať domov, otec ich niekoľkokrát žiadal, aby tak nerobili. Jeho dcéra totiž trpela "vážnou poruchou osobnosti" a mala samovražedné sklony. Tie niekoľko hodín po prepustení aj uskutočnila, keď vyskočila z trinásteho poschodia apartmánového domu.

Súdny lekár Keith Wiseman, ktorého požiadali o vyšetrenie prípadu, sa v konečnej správe zamýšľa, či "boli lekári naivní, ak si mysleli, že Victoria si nič nespraví a či urobili dosť pre to, aby ju presvedčili, aby zostala v nemocnici". "Bezpochyby však splnila množstvo relevantných kritérií, na základe ktorých ju psychiatri mohli nechať ísť," uzavrel prípad Wiseman.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu