Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šarlatánka žene do líc napichala cement, vyzerá ako veverička!

Rajeeina tvár je nepekne napuchnutá Zobraziť galériu (2)
Rajeeina tvár je nepekne napuchnutá (Zdroj: miamiherald.com)

MIAMI - Nedávno vás topky.sk informovali o prípade transsexuálnej "lekárky",ktorá svojim klientom vpichovala do zadku zmes cementu a lepidla za účelom jeho zväčšenia. Pred pár dňami prehovorila ďalšia jej obeť, z ktorej pre zmenu Oneal Morrisová spravila "veveričku"!

Rajee Narinesinghová televíznej stanici CBS Miami opísala, ako jej šarlatánka nevhodným zákrokom zničila život. Morrisová jej mala pomôcť s vylepšením tváre, ktorá nepôsobila dosť žensky. Rajee sa totiž narodila ako muž. "Pomyslela som si, "pane bože, konečne môžem vyzerať tak, ako chcem a pritom ma to nebude stáť veľa peňazí"," hovorila si Američanka.

Lenže procedúra nedopadla podľa jej predstáv a žena skončila so zdeformovanou tvárou, ktorej dominujú dve veľké gule v oboch lícach. Morrisová jej totiž do nich napichala zmes cementu, lepidla, tmelu a minerálneho oleja.

Šarlatánka žene do líc
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: miamiherald.com)

Plastický chirurg John Martin dúfa, že pacientka by vďaka operácii a terapeutickým injekciám opäť mohla vyzerať tak ako predtým. "Má pred sebou dlhú cestu. Opraviť to, za čo pravdepodobne zaplatila pár stoviek dolárov, ju bude stáť tisíce," uviedol.

Morrisovú nedávno zatkli a obvinili z ublíženia na zdraví a vykonávania plastickej chirurgie bez licencie. Minulý pondelok ju prepustili na kauciu vo výške 15-tisíc dolárov (cca 11-tsíc eur).

Žena vyzerá ako veverička

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu