Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Putina historicky prvýkrát vypískali

Vladimir Putin počas boxerského zápasu Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin počas boxerského zápasu

MOSKVA - Nezvyčajne hlasné vyjadrenie nespokojnosti verejnosti s ruským premiérom Vladimirom Putinom rozbúrilo v pondelok hladinu v ruských médiách. Tie rozoberajú moment, keď sa rešpektovaný premiér v nedeľu postavil do boxerského ringu s cieľom vyzdvihnúť ruského víťaza boxerského zápasu.

V tom momente však 20-tisíc divákov prítomných na moskovskom Olympijskom štadióne začalo bučať a pískať. Domáce aj zahraničné médiá to označili za výnimočný moment, keď bol Putin prvýkrát "vybučaný" na verejnosti.

Niektoré ruské médiá síce záznam z Putinovho vystúpenia odvysielali v upravenej verzii a s odstráneným bučaním. Na internete, kde sa video objavilo v pôvodnom znení, sa však stalo veľmi populárnym a už v pondelok ráno malo pol milióna pozretí, píše portál ruskej spravodajskej agentúry RIA Novosti. Podľa organizátorov však vyjadrenie nesympatií patrilo porazenému americkému boxerovi, ktorý v tej chvíli opúšťal ring.

 

 

Nedeľné vypískanie dávajú médiá do súvislosti s prepadom Putinových preferencií, ktoré podľa októbrového prieskumu padli z viac ako 60 percent na 35. Putin sa pritom v marci s najväčšou pravdepodobnosťou stane po tretí raz ruským prezidentom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu