Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kaddáfí bol sexmaniak: Ládoval do seba viagru a ženy odvážala z postele sanitka!

Muammar Kaddáfí si potrpel na vizáž aj potešenie v posteli
Muammar Kaddáfí si potrpel na vizáž aj potešenie v posteli (Zdroj: SITA)

BERLÍN/BRATISLAVA - Túžba po moci, násilie, chamtivosť, márnivosť, tým všetkým bol zosadený líbyjský vodca Muammar Kaddáfí (†69) dobre známy. Po jeho smrti sa však objavili nové informácie, ktoré diktátora vykresľujú ako milovníka modrých tabletiek na povzbudenie erekcie a vyznávača skupinového sexu.

Podľa jeho bývalého sluhu Faisala (29) zjedol toľko viagry, že ho jeho ukrajinská sestrička musela varovať pred zdravotnými následkami. Do jeho spálne častokrát za deň zavítalo aj päť žien. Keď po sexuálnych radovánkach z izby vyšiel, tváril sa, ako by sa nič nedialo. Nevyzeral vôbec vyčerpane.

Faisal si spomenul aj na príprad z februára 2008, keď sa iba niekoľko hodín pred obchodným rokovaním s britským kniežaťom Andrewom Kaddáfí nadopoval viagrou a doprial si sex najmenej so štyrmi ženami.

Diktátor si svoje milenky vyberal zo svojej ženskej telesnej stráže zvanej "Mníšky revolúcie" alebo z radov študentiek na univerzite v Tripolise, kde prednášal. Vďaka luxusným hmotným a peňažným darom sa stali veľmi bohatými.

Ich finančné polepšenie si však bývalo draho vykúpené ujmou na zdraví. Faisal tvrdí, že Kaddáfi sa k nim správal tak brutálne, že z jeho spálne nezriedka putovali rovno do nemocnice.

Okrem toho má sluha informácie aj o tom, že iný muž podnikol na Kaddáfího želanie cestu do Francúzska, odkiaľ mu priniesol prístroj na zväčšenie penisu. Márnomyseľný vodca taktiež nezabúdal ani na pravidelné farbenie vlasov, používal make-up a prípravky zo zeleného čaju proti vráskam.

Zázrak menom Viagra: Čo všetko ukrýva modrá tabletka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu