Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lori "sextovala" so synovým spolužiakom, posielala mu nahé fotky!

Lori sa pri svojom zatýkaní rozplakala
Lori sa pri svojom zatýkaní rozplakala (Zdroj: police handout)

TEXAS - Lori Davidovej udelil súd zákaz používania internetu po tom, čo vyšlo najavo, že na ňom flirtovala so spolužiakom svojho syna. Okrem toho si párik vymieňal oplzlé esemesky.

Tridsaťosemročná žena sa so šestnásťročným študentom zoznámila v čase, keď na škole, ktorú spolu s jej synom navštevuje, vypomáhala. Padli si do oka a začali spolu flirtovať. Davidová mu najprv poslala fotku, na ktorej jej bolo vidno prsia, na tých ďalších už pritvrdila a odhalila úplne všetko.

Aférku udržiavanú prostredníctvom sociálnej siete Facebook a sms správ však odhalili chlapcovi rodičia, ktorí o tom okamžite informovali políciu. Hriešnicu dva týždne nato zatkli a obvinili z obťažovania maloletej osoby.

Lori čelila až desaťročnému trestu, sudca bol k nej ale zhovievavý a namiesto pobytu za mrežami jej udelil päťročnú podmienku. Odsúdená ďalej nesmie využívať internet na nič iné ako na prácu a posielať esemesky môže len členom svojej rodiny. Taktiež má zákaz navštíviť synovu školu. Jedinýkrát, kedy tak môže urobiť, je na slávnostné ukončenie jeho štúdia.

"Dobrí ľudia robia zlé rozhodnutia. Každý čin má svoje následky a ja musím zodpovedná za tie svoje," uviedla Davidová prostredníctvom svojho právnika po vyhlásení rozsudku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu