Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Gang chlapcov (11) obťažoval školáčku: Chytali ju za rozkrok a prsia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Skupina štyroch jedenásťročných školákov napadla svoju o rok staršiu spolužiačku. Výrastkovia ju zhodili na zem a pridržiavali ju rukami, aby nemohla ujsť. Chorý útok na bezbranné dievča sa odohral len pár metrov od školy.

Dievčina na polícii vypovedala, že chlapci ju zvalili na zem a niekoľko minút obchytkávali za prsia aj rozkrok. Dobre sa pri tom zabávali a hlasno sa smiali. Obeť kričala o pomoc, okoloidúca žiačka šiestej triedy ju však ignorovala a pokračovala v ceste.

Pomohol jej až ďalší spolužiak, ktorý útočníkov odohnal preč. Tí dievča napadli, ešte keď boli v škole. Žiadali ho, aby sa vyzlieklo, pričom učiteľ stál len kúsok od nich. Žiačka vyšla von, kde na chvíľku zastala, aby si zaviazala šnúrky. Tam ju páchatelia dobehli a napadli. Potom sa jej vyhrážali, že pokiaľ ich nepobozká, spravia to znovu.

"Jeden z nich prišiel ku mne a opýtal sa: "Máš MSN a videokameru? Ak áno, tak sa vyzleč." Odpovedala som, že "nie, to sa nerobí"," uviedla školáčka. Keď sa zohla, chlapec k nej pristúpil zozadu a "robil neslušné pohyby". Úrady prípad vyšetrujú v spolupráci so spomínanou školou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu