Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čo sú to za matky: Prizerali sa, ako v dome horia ich tri deti!

Sestry Abnerové Zobraziť galériu (2)
Sestry Abnerové (Zdroj: Escambia County Sheriff's Office)

V dome začalo horieť zrejme od otvorené rúry. Matky nechali ľahostajne napospas plameňom dve trojročná dievčatka a ani nie dvojročného chlapčeka. Obe boli obvinené z vraždy.

Sestry dvojčatá Akeevia Lajoseia Abnerová a Tekeevia Lajoseia Abnerová (obidve 18) z Alabamy obvinili z vraždy po tom, čo svoje deti, trojročnú Aniyiu, tak isto starú Taki a dvadsaťdvamesačného Michaela nechali ľahostajne uhorieť.

Oheň zrejme vzplanul kvôli pustenej rúre, ktorú matky deťom zapli, aby im nebola zima a odišli na nákup. Batoľatá nechali samé. Keď sa vracali a videli, že v dome horí, zavolali hasičov, ale ani ich nenapadlo zisťovať, čo je s deťmi a vôbec sa ich nepokúsili zachrániť.

Hasiči zistili, že dvere príbytku blokoval matrac, ktorý deti nedokázali odtiahnuť. Ohorené telá udusených dievčatiek ležali na chodbe a mŕtvy chlapček v izbe.

Ak matky dvojčatá, ktoré prejavili neuveriteľnú ľahostajnosť k osudom svojich detí, uznajú vinnými, hrozí im desať rokov až doživotie.

Ich susedka Sandra Thomasová oznámila pre stanicu Fox News uviedla, že obe matky už vo väzení istým spôsobom sú. "Budú musieť navždy žiť s vedomím, že spôsobili smrť svojich detí. Dúfam, že ich pošlú za mreže na poriadne dlho!"

Matky nechali uhorieť svoje deti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu