Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi aktivistky obsadili Vatikán: Na pápeža vytasili nahé prsia!

Ukrajinky vo Vatikáne odhalili svoje prednosti Zobraziť galériu (3)
Ukrajinky vo Vatikáne odhalili svoje prednosti

RÍM - Protesty ukrajinského ženského hnutia Femen si hneď tak niekto nenechá ujsť. Krásne blondínky totiž zásadne demonštrujú hore bez! A o tom, že je ozaj sa na čo pozerať, môžete posúdiť sami. Tentokrát obsadili najcnostnejšie miesto na svete.

Tieto dievčatá divožienky rozhodne nelenia. Ich zatiaľ poslednou zastávkou na európskej tour sa stal Vatikán. Tam včera po bohoslužbe pápeža Benedikta XVI. na Svätopeterskom námestí požadovali "slobodu pre ženy", ako inak, než hore bez. Polícia pre nich ale veľa pochopenia nemala. 

Minulý týždeň sa zas vo Francúzsku obliekli len do zásteriek chyžných, aby tak protestovali proti Dominique Strauss-Kahnovi a jeho prístupu k ženám. Vyzbrojili sa transparentmi s nápismi "Urob mi to v Porsche Cayenne" a vyrazili do boja.

Následne sa presunuli do Ríma, kde si pre zmenu vzali na mušku Silvia Berlusconiho. Pomaľovali sa talianskymi národnými farbami a nápisy na ich transparentoch sa niesli v duchu otázky: "Silvio, čo to robíš s Talianskom?" Na mieste je preto otázka, kde predvedú svoje prednosti najbližšie?

Aktivistky vo Vatikáne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu