Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Učiteľka zviedla 5 žiakov: Trojka v sprche a sex na kuchynskej linke!

Stacy Schulerová
Stacy Schulerová (Zdroj: warren county jail)

OHIO/BRATISLAVA - V prípade americkej učiteľky Stacy Schulerovej (33), ktorá mala pohlavný styk s piatimi študentami strednej školy, vyplávali na povrch nové detaily. Obvinenú ženu prokurátorka opísala ako "sexuálnu maniačku s neukojiteľnou chuťou na mladých mužov, alkohol a drogy", ktorá sa oddávala sexu v trojici v sprche a nepohrdla ani kuchynskou linkou.

Schulerová pracovala ako telocvikárka na masonskej strednej školy a k trestnému činu sexuálneho zneužívania malo dochádzať na piatich členoch futbalového tímu počas augusta až decembra minulého roka v jej dome.

Jeden zo študentov povedal súdu, že mal sex s učiteľkou až päťkrát. Iný sa vyjadril, že spolu popíjali vodku, fajčili marihuanu a nakoniec si to po masáži rozdali v trojici. "Pozrela sa na mňa a povedala: "Urobím čokoľvek, čo chceš, čokoľvek"," uviedol na súde.

Schulerovej právnik ženu obraňoval tým, že trpí zdravotnými a psychickými problémami, ktoré skreslili jej úsudok. V prípade, že jej dokážu všetkých 16 trestných činov zneužívania a podávania alkoholu mladistvým, hrozí jej až desať rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu