Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sexrekord: Učiteľka (41) za štyri mesiace posúložila 11 žiakov!

Cindy Cliftonová pri zatknutí plakala
Cindy Cliftonová pri zatknutí plakala (Zdroj: polícia)

COVINGTON/BRATISLAVA - Američanka Cindy Cliftontonová z Covingtonu, v štáte Tennessee, je za posledné desaťročia rekordérkou medzi učiteľkami, ktoré zneužívali vlastných študentov. Od apríla do júla tohto roka sa mala o svoju posteľ podeliť až s 11-timi z nich.

Miestna polícia začala ženu vyšetrovať v auguste po tom, čo riaditeľ strednej školy dostal sťažnosť na jej nevhodné správanie sa. Muži zákona zistili, že populárna učiteľka zneužívala študentov, ktorí boli priateľmi jej dospievajúcej dcéry a zúčastnili sa ich domácich párty plných alkoholu. Opojených žiakov vo veku 14-17 rokov neskôr prehovorila aj na sex .

Trojmesačné vyšetrovanie nakoniec viedlo k ženinmu zatknutiu a obvineniu z 53 trestných činov znásilnenia a podávania alkoholu mladistvým. Ak ju súd uzná vinnou zo všetkých, mohla by vo väzení stráviť až 60 rokov.

Jej právnik však obvinenia popiera a tvrdí, že Cliftinová je oddaná manželka, pracovitá učiteľka a veriaca členka kresťanskej komunity.

Cliftonovú, ktorá pri fotení na polícii plakala, prepustili na kauciu 40-tisíc dolárov. Momentálne čaká na súdne pojednávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu