Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Strašná smrť: Stuarta (†28) upálili zaživa, lebo bol gay!

Stuart Walker
Stuart Walker (Zdroj: Facebook)

GLASGOW/BRATISLAVA - Stuarta Walkera brutálne zbili, priviazali k pouličnej lampe a zaživa upálili. Podľa polície došlo k beštiálnej vražde mladého hotelového manažéra pravdepodobne kvôli tomu, že bol homosexuál.

Jeho obhorené pozostatky našli okoloidúci v sobotu okolo piatej hodiny rannej v škótskom Cumnocku. Polícia nevylučuje, že muž bol zavraždený kvôli svojej sexuálnej orientácii. Podľa vyšetrovateľov tomu nasvedčuje neobvyklá brutalita útoku, muž totiž pred smrťou utrpel vážne zranenia a musel veľmi trpieť.

Inšpektor John Hogg denníku Daily Mail povedal: "Stuart strávil večer so svojimi priateľmi, živého ho naposledy videl rodinný priateľ okolo pol tretej v noci blízko hasičskej stanice. Za dve a pol hodiny bolo nájdené jeho telo." Policajti teraz skúmajú záznamy z bezpečnostných kamier a vypočúvajú miestnych obyvateľov.

"Nemôžem uveriť, že sa niečo také mohlo stať tak skvelému človeku. Dúfam, že ten, kto mu to urobil, skončí v pekle," povedala Stuartová spolupracovníčka Kezza Sutherlandová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu